Hyppää sisältöön
Valtion liikenneväylien suunnitteluPlanering av statens trafikleder
Suomi

Yhteystiedot ja palaute

Tältä sivulta löydät linkin sekä Väyläviraston että Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen yleisiin yhteystietoihin ja voit myös jättää palautetta Valtion liikenneväylien suunnittelu -palvelusta.

Palvelun yhteystiedot

Mikäli Valtion liikenneväylien suunnittelu -palvelussa ilmenee ongelmia, ota sähköpostitse yhteyttä palvelun ylläpitoon tuki.vayliensuunnittelu@vayla.fi. Yhteydenotot käsitellään virka-aikana.

Palautetta palvelusta

Voit myös jättää palautetta Valtion liikenneväylien suunnittelu -palvelusta. Palautteesi välitetään palvelun kehittäjille palvelun parantamiseksi.

Huomaathan, että palvelun parantamista koskeviin palautteisiin ei vastata.

Haluat antaa muuta palautetta?

Palautetta suunnitelmista

Suunnitelmia koskeva palaute annetaan suunnitelmien sivuilla. Jos haluat antaa palautetta suunnitelmista, etsi suunnitelma palvelun etusivulta ja siirry suunnitelman sivuille antamaan palaute. Palautetta voi lähettää myös suunnitelmien projektipäälliköille. Projektipäällikön yhteystiedot löytyvät suunnitelman sivulta.

Palautetta valtion teistä, rautateistä ja vesiväylistä

Jos haluat kysyä tai antaa palautetta valtion teistä, rautateistä ja vesiväylistä, siirry antamaan palaute Palauteväylään.

Valtion väylien suunnittelu on kansalaisten, sidosryhmien ja viranomaisten välinen maanteiden ja rautateiden lakisääteisten suunnitelmien vuorovaikutuskanava.

  • Väylävirasto.fi
  • Ely-keskus.fi

Väyläviraston sosiaalinen media

Ely-keskuksen sosiaalinen media